Impressie van diverse gemaakte websites en sites in beheer

Arvos.info website
Bouw: HTML 5 - ontworpen, in beheer
Welkom in de Wereld van Verhalen
™arvos.info

De verhalen die ik vertel zijn voor jeugd en volwassenen. Ik heb een uitgebreid repertoire, dus u kunt mij voor elke gelegenheid uitnodigen. Met één enkel verhaal of een korter of langer programma.
Ik treed op voor grote en kleine groepen.

FotoArchief van Assen
Bouw: CMS WordPress - in beheer
FotoArchiefAssen- Archief met 10.000 foto's
™fotoarchiefassen.nl

Welkom op Foto Archief Assen. Mijn naam is Bert Visser. Ik heb de afgelopen jaren vaak en veel foto's gemaakt van de metamorfose van Assen. Veel foto's zijn vanaf 2016 wekelijks gepubliceerd in de Asser Courant. Een selectie uit een totaalbestand van ruim 10.000 foto's.

Personal Trainer en Sportmassage
Bouw: HTML 5 - ontworpen, in beheer
RH FIT Personal trainer en Sportmassage
™rhfit.nl

Hallo, ik ben Robin, personal trainer.
Ik help je graag om je fitness doelen te bereiken. Haal het beste uit jezelf. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles ​en ontdek wat een personal trainer voor jou kan betekenen.

Douwe Janssen
Bouw: CMS WordPress - ontwopen, in beheer
Douwe Janssen- Levensverhalen
™douwejanssen.nl

Elke schrijver heeft een eigen drive om te schrijven. Wat zijn mijn drijfveren? Het dagelijkse leven speelt zich dicht om mij heen af, hier schrijf ik over. En als op uw gezicht al lezend een glimlach van herkenning of ontroering zich aftekent geeft mij dit voldoening.

Anton Rietveld Directiechauffeur
Bouw: HTML 5 - ontworpen, in beheer
Anton Rietveld- Directiechauffeur
™antonrietveld.nl

Een en gecertificeerd directiechauffeur zoals Anton Rietveld is in staat om complexe verkeerssituaties te overzien en anticiperend op te treden. Hij kan improviseren waar nodig en zoekt snel een alternatieve route als dat noodzakelijk is

De Verhalenhoed
Bouw: HTML 5 - ontwopen, in beheer
De Verhalenhoed Assen
™verhalenhoed.nl

Veel mensen houden van verhalen. De leden van de vertelkring De Verhalenhoed Assen zijn enthousiaste vertellers en worden blij van het luisteren naar verhalen. Of je nu een beginnende of een ervaren verhalenverteller bent, dat maakt niet uit. We oefenen met elkaar.

Westerhof- Interim en Advies
Bouw: HTML 5 - ontworpen, in beheer
Westerhof- Interim​ en​ ​​​Advies
™bareltwesterhof.nl

Gedurende een overbruggingsperiode of tijdens een veranderproces kan ik de rol van schoolleider, coach of sparringpartner vervullen. Elke opdracht heeft zijn eigen doelstellingen, er is sprake van maatwerk. In een gesprek worden doelstellingen helder.

Anemoonflat Assen
Bouw: CMS WordPress - ontwopen, in beheer
De Anemoonflat Assen
™anemoonflat.nl

De Anemoonflat, gelegen aan de Anemoonstraat in Assen, bestaa​​t uit 95 Appartementen georganiseerd in een Coöperatieve Vereniging.
U wordt, voor aankoop, uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met het bestuur.